Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.Male-estet.ro proprietatea S.C. Male-estet MEDICAL S.R.L. (denumita in continuare Male-estet ). Orice persoana acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator ) va trebui sa citeasca acesti Termeni si conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea Site-ului, si va trebui sa accepte acesti Termeni si conditii fara alte limitari sau rezerve. Male-estet isi rezerva dreptul de a schimba, de a modifica, de a corecta, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile .

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Drepturi de autor

Materialele furnizate de acest site sunt educationale, informative si numai pentru folosire personala. Nici una din informatiile aparute pe acest site sau corespondenta e-mai primita de pe acest site nu poate fi interpretata ca fiind o recomandare medicala sau chirurgicala si nu poate tine locul unei consultatii medicale. Intregul continut al acestui site incluzand imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea Male-estet si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus in alt scop decat cel informativ personal fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept si anume Male-estet, se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.Male-estet.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Male-estet.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Male-estet autorizeaza stocarea informatiilor de pe acest site numai in scop personal informative si NU pentru forlosire in scop commercial. Male-estet nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Continutul Site-ului www.Male-estet.ro are scop informativ. Datele personalizate la adresa pacientelor si pacientilor se pot obtine numai in urma unei consultatii medicale la Cabinetul Male-estet MEDICAL. Male-estet isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe Site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Male-estet nu are obligatia de a actualiza acest Site.

Male-estet nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului de unde se acceseaza Site-ul. Male-estet isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Male-estet nu face nici o referire pe acest Site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest Site.Acest Site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui Site. Cand utilizati acest Site, va rugam sa cititi si sectiunea Confidentialitate